Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски съобщи, че е пристигнал на работно посещение в Швейцария

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога заяви през днешния ден, че е дошъл на работно посещаване в Швейцария, с цел да взе участие в Световния стопански конгрес в Давос и да се срещне с представители на швейцарските управляващи, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Пристигнах на работно посещаване в Швейцария. Ще се срещна с швейцарските водачи и ще взема присъединяване в Давоския конгрес. В Берн ще проведа договаряния с ръководителите на двете камари на Народното събрание, с водачите на партиите и фракциите, както и с президентката Виола Амхерд ", съобщи Зеленски в информационното приложение " Телеграм ".

" Ще изразя признателност за кардиналната поддръжка за суверенитета и териториалната целокупност на Украйна. Вярвам, че присъединяване на Швейцария във Формулата за мир и нейния опит ще допринесат за това да се доближим до обективен мир, учреден на нашата визия ", се споделя още в изказването на украинския водач.

" Ще проведа още диалози за връщането на отвлечените деца, за глобите, за търсенето на механизми за потребление на замразени съветски активи, за съдействието в филантропичното разминиране, за финансовата поддръжка и възобновяване на Украйна ", акцентира Зеленски.

" В Давос ще имам значими двустранни също с представители на Европейски Съюз и НАТО за запазване на динамичността на нашата евро-атлантическа интеграция, а също по този начин и с водачи на страни и с бизнес ръководители, с цел да укрепим отбранителната и икономическата резистентност на Украйна ", отбелязва Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР